kdl

Afspanning De Valk, puur genieten van de Frans-Belgische keuken (Borsbeek, Antwerpen)

SMAAKAMBASSADEURS MET EEN NEUS

VOOR KWALITEIT

 

 

Afspanning De Valk is het perfecte decor voor een overheerlijke lunch of ontspannen diner met vrienden, familie of collega’s. Onze chefs bereiden verrukkelijke gerechten uit de Franse en Belgische keuken. Eerlijke bereidingen, klaargemaakt met dagverse ingrediënten en respect voor de tradities.

 

Houdt u van verse vis of zweert u bij een sappig stukje kwaliteitsvlees? Iedereen vindt zijn gading in ons aanbod – óók de overtuigde vegetariërs.

 

Zelf genieten van de gezellige sfeer van Afspanning De Valk? Bezoek onze website voor meer informatie!

 

 

 

KWALITEIT OP HET MENU

 


Ons keukenteam creëert zowel klassieke gerechten als eigen culinaire interpretaties. Hun streven naar smaakvolle kwaliteit leverde ons het label “Aanbevolen Ambassadeur van de Goede Smaak 2012” op. Een keurmerk dat we met trots dragen.

 

Hebt u uw favoriete dagmenu gekozen – of ontdekt u liever het speciaal ontwikkelde Ambassadeursmenu? Vergeet dan zeker geen begeleidend kwaliteitswijntje

te selecteren. We bieden u een mooi aanbod aan Franse, Spaanse en

Italiaanse wijnen aan.

 

 

kdl

SEIZOENSGEBONDEN GERECHTEN

 

 

Om de eerlijke smaak van onze producten in de verf te zetten, werken we gepassioneerd met seizoensproducten, die we bereiden met oog voor perfectie. Ook kinderen genieten van een heerlijk bordje dankzij onze speciale kindermenu’s.

 

Bent u jarig of hebt u iets te vieren? Dan staat ons team klaar om u en uw gezelschap in de watten te leggen. U kunt uw feest of event organiseren bij Afspanning De Valk. Bespreek zeker uw wensen met onze medewerkers.

 

Ontdek snel meer over de lekkere gerechten en unieke sfeer van Afspanning De Valk in Borsbeek. Bezoek nu onze website!